Blog GoodTimeCharlie

no i low z Austrii - Konanna

no i low z Austrii - Konanna

W północno-wschodniej Austrii, w regionie Weinviertel, w otoczeniu winnic i kunsztu naturalnego winiarstwa dorastali Konstantin i Anna - założyciele i producenci naturalnych fermentów nisko i bez alkoholowych. Sensorykę wychowaną na...

no i low z Austrii - Konanna

W północno-wschodniej Austrii, w regionie Weinviertel, w otoczeniu winnic i kunsztu naturalnego winiarstwa dorastali Konstantin i Anna - założyciele i producenci naturalnych fermentów nisko i bez alkoholowych. Sensorykę wychowaną na...

Pyszny kwasiur - drink na bazie Verjus

Pyszny kwasiur - drink na bazie Verjus

Pyszne, odświeżające, zdrowe, nieco kwaśne - napój o balansie między kwaśnym i mineralnym. Dialogu polnych kwiatów z dziką kwasowością

Pyszny kwasiur - drink na bazie Verjus

Pyszne, odświeżające, zdrowe, nieco kwaśne - napój o balansie między kwaśnym i mineralnym. Dialogu polnych kwiatów z dziką kwasowością

O GoodTimeCharlie

O GoodTimeCharlie

Trochę hedonizmu, bon vivanta, tajemnicy kuluarów - ale też sprawczość i świadomość wyboru. Tak powstało GoodTimeCharlie - miejsce, w którym toast nie musi zawierać alkoholu, żeby miał znaczenie. W centrum...

O GoodTimeCharlie

Trochę hedonizmu, bon vivanta, tajemnicy kuluarów - ale też sprawczość i świadomość wyboru. Tak powstało GoodTimeCharlie - miejsce, w którym toast nie musi zawierać alkoholu, żeby miał znaczenie. W centrum...